Menu

Vragen


Kan ik ook met 6 personen komen?

Escape Room Beekbergen is geschikt voor grote en kleine groepen. Zo kun je al met 6 personen de escape room boeken. Je betaalt dan wel een minimum bedrag.

Is Escape Room Beekbergen ook geschikt voor grote groepen?

Ben je met 30, 60 of 120 personen? Geen enkel probleem! Escape Room Beekbergen ligt op het evenemententerrein Veluwe-Valley, een unieke locatie midden in de natuur, waar tevens 59 overige activiteiten aanwezig zijn. Stel: je bent met 56 personen dan delen we de groep op in 8 teams. 4 teams starten dan met de escape room en de andere teams kiezen een activiteit dat beschikbaar is op Veluwe-Valley. Uiteraard wisselen we na 45 minuten waardoor iedereen een escape room heeft kunnen beleven.

Hoeveel escape rooms heeft Beekbergen?

Op Beekbergen hebben we maar liefst 4 escape rooms, waardoor we ook grote groepen aan kunnen.

Hoe lang duurt een gemiddelde escape?

Dat is moeilijk te zeggen! Sommige teams redden het al rond de 25 minuten!

Wat houdt een escape room precies in?

Als team wordt je opgesloten in een ruimte, waarna je door middel van slim onderzoek, sloten kunt openen. Na het openen volgen er nieuwe aanwijzingen. Goed opletten, goed kijken, goed luisteren!

Is er een wedstrijdelement in de Escape Room Beekbergen?

Jazeker! Het is mogelijk, wanneer je met een grotere groep bent, om tegen elkaar te strijden. We hebben namelijke identieke escape rooms waardoor je prima een strijd kunt voeren met twee teams. Zo kan er een wedstrijdelement toegevoegd worden.

Is er een mogelijkheid om te blijven eten?

Ja, bij Escape Room Beekbergen is er voldoende mogelijkheid om luxe te dineren of om te bbq-en. Ook is er een kroeg aanwezig. Op deze manier kun je je activiteit makkelijk combineren met een hapje en een drankje. Dat maakt je bezoek helemaal af!

Kan ik gratis parkeren bij Escape Room Beekbergen?

Escape Room Beekbergen is makkelijk bereikbaar via de A50 en de A1 en er is gratis parkeergelegenheid.

Ik heb iemand die slecht ter been is, kan die ook meedoen?

Escape Room Beekbergen heeft een controleruimte waar iemand die slecht ter been is zijn collega's en vrienden in de gaten kan houden en eventueel aanwijzingen kan geven. Op deze manier kan ook iemand die slecht ter been is deelnemen.

Is een escape room ook geschikt als bedrijfsuitje?

Escape Room Beekbergen is perfect voor een bedrijfsuitje. Omdat Escape Room Beekbergen op het evenemententerrein Veluwe-Valley ligt, kun je een bijzonder gaaf bedrijfsuitje beleven. Er zijn hier 59 activiteiten die je kunt ondernemen, waardoor er voor iedereen wat wils is.

Ik heb een collega of vriend die claustrofobisch is, kan hij wel meedoen?

Als organisatie van Escape Room Beekbergen zullen wij nooit iemand verplichten om deel te nemen aan de escape room. Wanneer een vriend, vriendin of collega aangeeft niet deel te nemen, kan hij deelnemen vanuit de controleruimte. Hier kan hij meekijken wat jullie precies doen in de Escape Room Beekbergen.

Is Escape Room Beekbergen ook geschikt voor vrijgezellenfeestjes?

Escape Room Beekbergen bevindt zich op Veluwe-Valley, een evenemententerrein in Beekbergen waar nog 59 andere activiteiten zijn. Zo stel je een perfecte combinatie samen tussen de escape room en andere activiteiten op Veluwe-Valley. Zoals bachelor shooting (paintball schieten op de vrijgezel ), kratstapelen, quad rijden, levend tafelvoetbalspel, boogschieten noem maar op. Voor een vrijgezellenfeest is dit de perfecte locatie voor een middagprogramma.

Waar ligt Escape Room Beekbergen precies?

Tussen Apeldoorn, Arnhem en Deventer. Makkelijk bereikbaar via de A50, gratis parkeren en de mogelijkheid om naderhand de kroeg in te gaan of een van de restaurants te bezoeken.

Kan ik ook in de avond naar de Escape Room Beekbergen?

Jazeker! Overdag combineer je het altijd met Veluwe-Valley, waardoor je tevens een keuze kan maken uit 59 andere activiteiten. Wil je alleen in de avond en enkel de escape room als activiteit boeken, dan is dit zeker mogelijk. In de avond doe je dan beide escape rooms - de Heineken ontvoering en de Mexicaanse gevangenis, hoe leuk is dat!

Welke kleding is geschikt voor Escape Room Beekbergen?

Wij adviseren om in vrijetijdskleding te komen die eventueel vies mag worden.

Welk schoeisel moet ik aantrekken?

Trek vooral makkelijke schoenen aan en geen pumps.

Is er omkleedruimte aanwezig?

Bij Escape Room Beekbergen is een kleedruimte aanwezig. Tevens zijn kluisjes om daar je waardevolle spullen in te bewaren.

Escape Room Beekbergen is gelegen op Evenemententerrein Veluwe-Valley.
Uiteraard is de Escape Room ook te boeken in combinatie met andere activiteiten op Veluwe-Valley.


Veluwe-Valley - Wipselbergweg 30, Beekbergen - 0577-401506 - info@veluwe-valley.nl